Zinot savu ādas tipu (normāla, kombinēta, sausa vai taukaina) un to, kā Intenskin var palīdzēt

Zinot savu ādas tipu (normāla, kombinēta, sausa vai taukaina) un to, kā Intenskin var palīdzēt

Jūsu ķermeņa lielākajam orgānam, jūsu ādai ir nepieciešama tāda pati aprūpe un uzmanība kā pārējam ķermenim. Fakts ir tāds, ka ne visi ādas veidi ir vienādi. Iespējams, nevarēsit izmantot to, kas der kādam citam. Tas ir saistīts ar faktu, ka ikvienam no mums ir noteikts ādas tips, un mirdzoša, veselīga āda sākas ar zināšanu, kāds ir jūsu konkrētais ādas tips.
Jūs neesat viens, ja esat bijis neizpratnē par to, kāpēc daži produkti atstāj jūsu ādu pārmērīgi sausu vai taukainu. Daudziem cilvēkiem ir grūti saprast, kas viņu ādai patiesībā ir vajadzīgs. Šajā emuāra rakstā mēs apspriedīsim četrus primāros ādas tipus — taukainu, sausu, kombinētu un normālu —, kā arī profesionālus padomus, kā rūpēties par katru no tiem. Mēs arī apspriedīsim Intenskin, nesen izstrādāto ādas kopšanas līdzekli, un to, kā tas varētu būt risinājums, ko jūsu āda ir gaidījusi.
Kādi ir galvenie ādas tipi?
Sāksim ar pamatiem. Jūsu ādas ražotās eļļas (sebuma) daudzums — cik daudz vai maz — nosaka jūsu ādas tipu. Jūsu ādas uzvedību ietekmē dažādi faktori, tostarp hormoni, iedzimtība un pat laikapstākļi. Turklāt dzīvesveida izmaiņas laika gaitā var izraisīt ādas tipa izmaiņas. Četri galvenie ādas veidi ir:

Slick-Dry maisījums

1. Normāls ādas tips: taukaina
Viena no taukainas ādas īpašībām ir pārmērīga sebuma ražošana. Tas var izraisīt bloķētas poras, spīdīgu izskatu un atkārtotus uzliesmojumus. Jums, iespējams, ir taukaina āda, ja jūs vienmēr cīnāties pret tauku uzkrāšanos, īpaši T zonā (pierē, degunā un zodā).
Starp taukainas ādas simptomiem ir:

lielas, acīmredzamas poras

atkārtotas aknes epizodes

spīdīgs, eļļains izskats, īpaši pusdienlaikā

Veidi, kā rūpēties par taukainu ādu
Tiem, kam ir taukaina āda, ir ļoti svarīgi atrast pareizo līdzsvaru. Faktiski pārmērīga ādas eļļošana var saasināt situāciju, jo radīsies vairāk eļļas, lai to kompensētu. Pievērsiet uzmanību nekomedogēniem mitrinātājiem, kas neaizsprosto poras, un maigiem tīrīšanas līdzekļiem, kas nesatur eļļu. Regulāra pīlings var mazināt uzliesmojumus un palīdzēt atbrīvoties no atmirušajām ādas šūnām.
2. Sausa āda
Un otrādi, sausai ādai trūkst mitruma. Šāda veida āda var justies sausa, saskrāpēta vai savilkta. Jūsu āda var būt sausāka, ja jums bieži šķiet, ka tā ir dehidrēta vai ja grims pielīp pie sausām ādas vietām.
Tipiskas sausas ādas pazīmes ir:

raupjas, trauslas vietas

hermētiskumu pēc mazgāšanas

izteiktas smalkas līnijas vai nedzīva sejas krāsa

Kā rūpēties par savu sauso ādu
Mitrināšana ir būtiska, jo sausa āda ilgojas pēc mitruma. Izvēlieties mitrinošus produktus ar tādiem komponentiem kā hialuronskābe, glicerīns vai keramīdi, kas ir biezi un krēmīgi tīrīšanas līdzekļos un mitrinātājos. Izvairīties no sausas ādas naktī var panākt arī, izmantojot mitrinātāju. Turklāt paturiet prātā, ka joprojām ir nepieciešama bieža pīlinga, lai atbrīvotos no atmirušajām ādas šūnām un uzlabotu produktu uzsūkšanos uz sausas ādas.
3. Ādas kombinācija
Uz kombinētas ādas ir sausas un taukainas ādas plankumi. Vaigi un citas sejas zonas var justies normāli vai sausas, bet T-zona parasti ir taukaina. Tā kā dažādām jūsu sejas daļām var būt nepieciešama atšķirīga kopšana, tas var apgrūtināt pareizo produktu izvēli.
Kombinētās ādas simptomi ir:

sausi vai vidēji vaigi ar taukainu T zonu

gluds deguns un piere, bet citur sausas vietas

pūtītes vai melni punkti noteiktās vietās

Kā rīkoties ar kombinētiem ādas tipiem
Ja jūsu ādas tips ir jaukts, jums rūpīgi jāizmanto kosmētika. Ādas kopšanai, kas var veikt vairākus uzdevumus, ir izšķiroša nozīme. Lai līdzsvarotu eļļas ražošanu, izmantojiet maigu tīrīšanas līdzekli. Sausām vietām izmantojiet biezāku mitrinātāju, bet taukainiem apgabaliem izmantojiet vieglāku. Var būt pat nepieciešams uzklāt dažādas maskas vai procedūras atsevišķām sejas vietām.
4. Tipiska āda
Jums ir paveicies, ja jūsu ādas tips ir normāls! Šis ādas tips ir labi līdzsvarots, netrūkst ne pārmērīga mitruma, ne tauku. Izsitumi ir retāk sastopami, un poras parasti ir niecīgas. Tomēr, lai saglabātu normālu ādu veselīgu, joprojām ir nepieciešama regulāra apkope.
Normālas ādas īpašības ietver:

sabalansētas mitruma un eļļas proporcijas

Reti vai neesoši izsitumi

vienmērīgs ādas tonis

Kā rūpēties par parastu ādu
Pat ja normālai ādai nav nepieciešama īpaša kopšana, regulāra režīma ievērošana joprojām ir ļoti svarīga. Jūsu āda izskatīsies veselīga, ja regulāri lietosiet vieglu mitrinātāju, maigu tīrīšanas līdzekli un sauļošanās līdzekli. Atcerieties veikt ādas pīlingu vienu vai divas reizes nedēļā, lai saglabātu tās gludumu un mirdzumu.
Kādus ieguvumus ādai var piedāvāt Intenskin?
Pēc dažādu ādas tipu apspriešanas pārrunāsim, kā Intenskin var jums palīdzēt jūsu ādas kopšanas ceļā. Iespējams, Intenskin ir produkts, kuru jūs gaidījāt — tas var pielāgoties jūsu ādas īpašajām prasībām.
Intenskin: kas tas ir?
Ādas uztura bagātinātājs ar nosaukumu Intenskin ir paredzēts, lai palīdzētu uzlabot jūsu ādas vispārējo izskatu. Tā aktīvās sastāvdaļas uzlabo ādas veselību no iekšpuses, mitrinot un barojot ādu. Regulāri lietojot, Intenskin uzrāda priekšrocības neatkarīgi no tā, vai jūs saskaraties ar smalkām krunciņām, sausumu vai vienkārši vēlaties iegūt jauneklīgāku mirdzumu.
Vai tomēr tas tiešām darbojas? Daudzas Intenskin atsauksmes liecina, ka klientu ādas mitrināšana, elastība un gludums ir ievērojami uzlabojušies. Pēc dažām ārstēšanas nedēļām daži klienti ir ziņojuši arī par smalko līniju un grumbu samazināšanos.

Kā Intenskin var gūt labumu dažādiem ādas tipiem

Fakts, ka Intenskin ir izveidots, lai darbotos ar visiem ādas tipiem, ir viena no tās labākajām īpašībām. Katra veida priekšrocības ir šādas:

  • Taukainai ādai: Tā kā Intenskin ir viegls mitrinātājs, tas neaizsprosto poras un neradīs pārāk daudz eļļas. Kā alternatīvu tas palīdz regulēt sebuma veidošanos, uzturot ādu barotu, neizjūtot taukainu.
  • Sausa āda: Ar hialuronskābi un citām barojošām sastāvdaļām Intenskin palīdz paaugstināt mitruma līmeni un padara ādu mitrinātu, gludu un maigu.
  • Kombinēta āda: Pateicoties pielāgojamajam sastāvam, Intenskin var nodrošināt mitrumu tur, kur tas ir nepieciešams, nepasliktinot taukaino zonu spīdumu. Tas veicina veselīgāku, līdzsvarotāku sejas ādu.
  • Normālai ādai: Intenskin var palīdzēt saglabāt jūsu ādas veselību un spīdumu, pat ja tā jau ir labi līdzsvarota.

Kas atšķir Intenskin?
Intenskin darbojas no iekšpuses, atšķirībā no daudziem lokāliem losjoniem un serumiem. Tas nozīmē, ka tas nodrošina dziļu uzturu šūnu līmenī, kā arī novērš problēmas virspusē. Daudzās Intenskin atsauksmēs tiek uzsvērta gludāka, jauneklīgāka āda jau pēc dažām lietošanas nedēļām, demonstrējot produkta ilgstošus rezultātus, ko lietotāji ir atzinīgi novērtējuši.

Nobeiguma piezīmes: nodrošiniet savas ādas veselību

Jūsu ādas īpašo prasību pārzināšana ir pirmais solis, lai iegūtu jūsu sapņu mirdzošu, veselīgu sejas krāsu. Neatkarīgi no tā, kāda veida āda jums ir — taukaina, sausa, kombinēta vai normāla — ir svarīgi iegādāties labākos produktus un ievērot regulāru ādas kopšanas režīmu. Turklāt tādi uztura bagātinātāji kā Intenskin var sniegt papildu palīdzību cilvēkiem, kuri cenšas uzlabot savas ādas kopšanas kvalitāti.
Izmēģiniet Intenskin, ja jums ir apnicis nemitīgi meklēt ideālu ādas kopšanas līdzekli. Daudzas Inten Skin atsauksmes liecina, ka šis uztura bagātinātājs neatkarīgi no jūsu ādas tipa var būt jūsu režīma trūkstošais komponents, kas palīdz iegūt gludu, mitrinātu un mirdzošu ādu.
Tāpēc, zinot savu ādas tipu un izvēloties piemērotus produktus (piemēram, Intenskin), var būt liela nozīme neatkarīgi no tā, vai vēlaties novērst ādas izsitumus, samazināt grumbas vai vienkārši uzlabot ādu. Jūsu āda būs pateicīga!